Sony Xperia Z3 fotografiat În versiunea mov, cu un pas mai aproape de lansare În această culoare

962 ori
<b>Sony Xperia Z3 fotografiat În versiunea mov, cu un pas mai aproape de lansare În această culoare</b>Deși mai toată lumea se gândește la Sony Xperia Z4 în aceste zile, iată că a apărut o serie de zvonuri despre o nouă versiune de culoare a lui Sony Xperia Z3 între timp. Aparent, handsetul ar primi o versiune de culoare mov, pe care o vedem azi...

Deși mai toată lumea se gândește la Sony Xperia Z4 în aceste zile, iată că a apărut o serie de zvonuri despre o nouă versiune de culoare a lui Sony Xperia Z3 între timp. Aparent, handsetul ar primi o versiune de culoare mov, pe care o vedem azi pentru prima oară în fotografii hands on.

Mai văzusem și randari cu acest model în 2 versiuni de culoare violet, care ar putea debuta de Valentine's Day, adică în curând. E drept că terminalul pare destul de feminin cu această nuanță a carcasei, dar el poate incanta și utilizatorii doritori de un handset colorat fistichiu nu doar domnișoarele. Sony Xperia Z3 a fost lansat în toamna trecută, în culori că negru, alb, cupru și verde.

El a adus astfel o schimbare față de Xperia Z2, lansat doar pe alb, negru și mov. Vă reamintesc că acest handset integrează un display IPS LCD de 5.2 inch cu rezoluție Full HD, un procesor Snapdragon 801 quad core tactat la 2.5 GHz, 3 GB RAM, 16 sau 32 GB stocare și o cameră de 20.7 MP în spate. Prețul de pe eMAG îl puteți afla aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×