Oppo A7 devine oficial, cu baterie de 4230 mAh, funcţie HyperBoost pentru jocuri

Autor:  | Publicat în:  Oppo 981 ori
<b>Oppo A7 devine oficial, cu baterie de 4230 mAh, funcţie HyperBoost pentru jocuri</b>În ultimele 24 ore a devenit oficial și smartphone-ul Oppo A7, un terminal din zona de buget care se remarcă în mod special prin bateria sa generoasă de 4230 mAh de la pachet și prin design-ul arătos. Are și un ecran mare ce îl transformă

Oppo a prezentat un nou telefon în ultimele 24 de ore şi anume modelul Oppo A7. Terminalul a apărut în multiple zvonuri în ultima vreme şi se remarcă prin dotările midrange şi faptul că are decupaj în formă de "picătură de apă" în zona superioară.

Oppo A7

La interior se află un procesor Qualcomm Snapdragon 450, o baterie generoasă de 4230 mAh, dar Oppo promovează ca selling point aici funcţia HyperBoost. Aceasta are fi o alternativă la ce oferă Huawei prin GPU Turbo. Ar trebui să facă gamingul mai lin şi să elibereze resurse pentru ca toate jocurile să ruleze perfect. HyperBoost adaptează utilizarea de CPU şi GPU, oferind o experienţă cu până la 31% mai lină în jocuri precum Arena of Valor, PUBG şi FIFA cel mai nou.

Oppo A7

Oppo A7 nu e nici pe departe un telefon mic, având o diagonală de 6.2 inch. Vine cu aspect 19:9 şi rezoluţie 720p, iar printre dotări se mai numără şi 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Va exista şi slot microSD la bord, iar unele variante internaţionale vor sosi cu 32 GB stocare la bord.

Cât despre camere, în spate se află o unitate duală de 13 MP + 2 MP, în vreme ce pentru selfie primim o cameră de 16 MP cu funcţii AI. Avem şi o captură specială la 8 MP Beauty Shot. În plus Bokeh se află la posturi, iar ca OS avem Oreo cu Color OS 5.2 peste. Telefonul costă de la 200 de euro în sus şi este disponibil la precomandă în China pe 3 culori.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×