Motorola Moto G7 Plus se afișează în primele randări, seamănă cu Moto G7; Aflăm şi câteva dotări

Autor:  | Publicat în:  Motorola 887 ori
<b>Motorola Moto G7 Plus se afișează în primele randări, seamănă cu Moto G7; Aflăm şi câteva dotări</b>Printre telefoanele pe care Lenovo le va lansa în 2019 se numără și Motorola Moto G7 Plus, un terminal pe care îl vedem astăzi într-o primă randare. La prima vedere design-ul său nu va fi tocmai diferit în comparație cu cel oferit de varianta

Motorola Moto G7 a fost certificat de FCC în două versiuni în ultima lună, iar acum apare pentru prima oară şi varianta sa mai mare, numită Moto G7 Plus. Terminalul nu pare să fie prea diferit ca design în comparaţie cu Moto G7 şi mai jos aflăm şi câteva dintre dotările sale.

Seria Moto G6 sosea în luna mai în România, deci mai avem de aşteptat până la Moto G7. Asta dacă Moto nu se decide să se mişte mai rapid. Recent a mai scăpat pe web o randare a lui Moto G7, fără prea multe noutăţi faţă de ultimele scăpări. Principala noutate este un breton în formă de "picătură de apă" şi cred că avem şi cititorul de amprente integrat în logo-ul de sub camera duală.

În vreme ce Moto G7 va avea un ecran de 6 inch, Moto G7 Plus ar urma să opteze pentru un display de 6.4 inch. Moto G7 cel standard va sosi cu procesor Snapdragon 660 şi 4 GB RAM, plus 64 GB stocare. Asta în vreme ce Moto G7 Plus va avea un procesor Snapdragon 710 şi probabil 4 GB sau 6 GB RAM. Ar trebui să fie ceva diferenţe şi la camerele duale. Dacă Moto G7 are o cameră de 16 MP + 5 MP, Moto G7 Plus poate că sare la un 20 MP + 5 MP să zicem.

Zvonurile vorbesc despre o întreagă serie pregătită pentru 2019, cu un Moto G7 Power şi G7 Play pregătite de asemenea. Cel devreme ar trebui să le vedem la MWC 2019.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×