Motorola Moto G7 Plus se afișează în primele randări, seamănă cu Moto G7; Aflăm şi câteva dotări

1.108 ori
<b>Motorola Moto G7 Plus se afișează în primele randări, seamănă cu Moto G7; Aflăm şi câteva dotări</b>Printre telefoanele pe care Lenovo le va lansa în 2019 se numără și Motorola Moto G7 Plus, un terminal pe care îl vedem astăzi într-o primă randare. La prima vedere design-ul său nu va fi tocmai diferit în comparație cu cel oferit de varianta

Motorola Moto G7 a fost certificat de FCC în două versiuni în ultima lună, iar acum apare pentru prima oară şi varianta sa mai mare, numită Moto G7 Plus. Terminalul nu pare să fie prea diferit ca design în comparaţie cu Moto G7 şi mai jos aflăm şi câteva dintre dotările sale.

Seria Moto G6 sosea în luna mai în România, deci mai avem de aşteptat până la Moto G7. Asta dacă Moto nu se decide să se mişte mai rapid. Recent a mai scăpat pe web o randare a lui Moto G7, fără prea multe noutăţi faţă de ultimele scăpări. Principala noutate este un breton în formă de "picătură de apă" şi cred că avem şi cititorul de amprente integrat în logo-ul de sub camera duală.

În vreme ce Moto G7 va avea un ecran de 6 inch, Moto G7 Plus ar urma să opteze pentru un display de 6.4 inch. Moto G7 cel standard va sosi cu procesor Snapdragon 660 şi 4 GB RAM, plus 64 GB stocare. Asta în vreme ce Moto G7 Plus va avea un procesor Snapdragon 710 şi probabil 4 GB sau 6 GB RAM. Ar trebui să fie ceva diferenţe şi la camerele duale. Dacă Moto G7 are o cameră de 16 MP + 5 MP, Moto G7 Plus poate că sare la un 20 MP + 5 MP să zicem.

Zvonurile vorbesc despre o întreagă serie pregătită pentru 2019, cu un Moto G7 Power şi G7 Play pregătite de asemenea. Cel devreme ar trebui să le vedem la MWC 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×