Oppo anunță modelul Joy 3; device low-end cu procesor quad-core și display de 4.5 inch

Autor:  | Publicat în:  Oppo 762 ori
<b>Oppo anunță modelul Joy 3; device low-end cu procesor quad-core și display de 4.5 inch</b>Iată că producătorii din China nu lansează modele high-end, ci și telefoane mai slab dotate ce sunt destinate celor cu buget restr&acirc;ns. Un astfel de exemplu este și Oppo Joy 3, terminal proaspăt lansat chiar astăzi pe piața chineză. Modelul...

Iată că producătorii din China nu lansează modele high-end, ci și telefoane mai slab dotate ce sunt destinate celor cu buget restrâns. Un astfel de exemplu este și Oppo Joy 3, terminal proaspăt lansat chiar astăzi pe piața chineză. Modelul de față este unul de tip dual-SIM ce sosește cu display de 4.5 inch (854 x 480 pixeli) la pachet.

Avem la dispoziție un procesor quad-core Mediatek MT6582 de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB spațiu intern de stocare și un slot pentru carduri microSD. Oppo Joy 3 dispune de un senzor foto principal de 5 megapixeli cu bliț LED și de o cameră frontal de 2 megapixeli.

Oppo Joy 3

Ni se oferă conectivitate Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, A-GPS, cât și o baterie de 2.000 mAh ce promite o autonomie rezonabilă. Deși este un device low-end, acest model adoptă o carcasă cu ramă metalică, element ce îi oferă o alură de terminal premium. Pentru moment prețurile nu au fost anunțate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×