Oppo anunță noul smartphone Mirror 3, dotat cu procesor 64 bit Snapdragon 410, OS personalizat

Autor:  | Publicat în:  Oppo 917 ori
<b>Oppo anunță noul smartphone Mirror 3, dotat cu procesor 64 bit Snapdragon 410, OS personalizat</b>Oppo a anunțat astăzi un nou smartphone, sub numele de Oppo Mirror 3, pe care îl puteți vedea mai jos. Avem de-a face aici cu un handset destul de arătos, al cărui design duce puțin cu gândul la un Huawei Ascend. &nbsp; Produsul va costa în jur...

Oppo a anunțat astăzi un nou smartphone, sub numele de Oppo Mirror 3, pe care îl puteți vedea mai jos. Avem de-a face aici cu un handset destul de arătos, al cărui design duce puțin cu gândul la un Huawei Ascend.

Produsul va costa în jur de 282 dolari și este un model dual SIM cu suport GSM și WCDMA, iar el vine cu Android 4.4.4 ca OS, cu Color OS 2.0.1 aplicat peste. La bord avem un procesor 64 bit quad core Qualcomm Snapdragon 410, cu frecvența de 1.2 GHz, un display IPS LCD de 4.7 inch, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli, plus o cameră de 8 megapixeli în spate și una frontală de 5 MP.

Acest handset folosește două sloturi micro SIM și aduce și suport Bluetooth 4.0, WiFi b/g/n și NFC Type A/B. La interior găsim 1 GB RAM și 8 GB stocare, plus o baterie de 2000 mAh. Din câte știm, telefonul e destinat pentru Asia de Sud Est, deci șansele să ajungă în Europa sunt mici, dar nu chiar zero.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×