Samsung Galaxy Note 4 În varianta dual-SIM disponibil acum prin evoMAG.ro la prețul de 3.399 lei

886 ori
<b>Samsung Galaxy Note 4 În varianta dual-SIM disponibil acum prin evoMAG.ro la prețul de 3.399 lei</b>Un phablet de top lansat în toamna anului trecut este și Samsung Galaxy Note 4, device testat aici la Mobilissimo în cadrul unei recenzii detaliate realizată de către colegul nostru Alex. Astăzi, aflați că cei de la evoMAG au adus și versiunea...

Un phablet de top lansat în toamna anului trecut este și Samsung Galaxy Note 4, device testat aici la Mobilissimo în cadrul unei recenzii detaliate realizată de către colegul nostru Alex. Astăzi, aflați că cei de la evoMAG au adus și versiunea dual-SIM a telefonului în cauză, aceasta fiind disponibilă la prețul de 3.399 lei.

Din punct de vedere hardware, singurele diferențe dintre acest model și versiunea standard sunt reprezentate de către memoria internă de doar 16 GB și desigur a celor două sloturi SIM. Astfel, beneficiem de un display QHD de 5.7 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 de 2.7 GHz, 3 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 16 megapixeli.

Pe lângă aceste caracterstici, noul model Note al celor de la Samsung ne aduce și un S-Pen de generație mai nouă, accesoriu prin care luarea de notițe și editarea fișierelor devine mult mai ușoară. Există printre noi posesori de Note 4?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×