Oppo ar pregăti lansarea lui Find 9 pentru MWC 2017; posibil să vină cu procesor Snapdragon 835

837 ori
<b>Oppo ar pregăti lansarea lui Find 9 pentru MWC 2017; posibil să vină cu procesor Snapdragon 835</b>Oppo Find 9 este numele unui smartphone de care am auzit pentru prima dată acum mai bine de doi ani, un telefon ce încă nu a fost anunțat oficial. Zvonurile au continuat totuși pe seama sa, iar astăzi descoperim că lansarea produsului ar fi pregătită

De obicei atunci când apar primele leak-uri despre un nou smartphone, ne așteptăm ca lansarea sa să aibă loc la doar câteva luni distanță. Acest principiu nu se aplică și în cazul lui Oppo Find 9 - terminal despre care am auzit pentru prima dată vești acum mai bine de doi ani și care încă nu a fost lansat pe piață. Cu toate acestea, zvonurile continuă a-și face apariția în mediul online, un soi de semn că firma producătoare nu a renunțat la dezvoltarea telefonului.

După ce anterior aflam că șansele de a-l vedea pe Oppo Find 9 lansat până la sfârșitul anului se apropie de zero, iată că acum apar informații ce ne dezvăluie că telefonul ar fi pregătit pentru un debut în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 din Barcelona ce va avea loc la sfârșitul lunii februarie.

Aparent, vom primi un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 835 la bord, dar și o baterie generoasă care va oferi suport pentru tehnologia de încărcare rapidă Super VOOC. Rămâne de văzut dacă aceste noi zvonuri se vor adeveri și ce alte informații vor mai sosi pe web în perioada următoare.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×