Oppo confirmă designul unibody metalic pentru telefonul R7 şi data de lansare: 20 mai

Autor:  | Publicat în:  Oppo 556 ori
<b>Oppo confirmă designul unibody metalic pentru telefonul R7 şi data de lansare: 20 mai</b>Oppo R7 a făcut furori &icirc;ntr-un clip hands on cu c&acirc;teva săptăm&acirc;ni &icirc;n urmă, el păr&acirc;nd să aibă un ecran edge to edge. De atunci, handsetul a mai avut parte de c&acirc;teva scăpări, iar azi avem şi c&acirc;teva...

Oppo R7 a făcut furori într-un clip hands on cu câteva săptămâni în urmă, el părând să aibă un ecran edge to edge. De atunci, handsetul a mai avut parte de câteva scăpări, iar azi avem şi câteva confirmări de la producătorul sau, inclusiv una legată de data de lansare.

Dacă ne luăm după noi informaţii, handsetul nu va avea un ecran edge to edge, iar el va debuta pe 20 mai, conform unor invitaţii pentru presă apărute pe web. Acest smartphone ar urma să includă şi un corp metalic unibody, conform teaserului de mai sus. Din câte ştim în acest moment, Oppo R7 este un telefon ultraslim, cu grosime sub 5 mm şi dotat cu un ecran de 4.7 inch.

Oppo confirmă designul unibody metalic pentru telefonul R7 şi data de lansare: 20 mai

La bord se afla şi o baterie de 2000 mAh, iar rezoluţia ecranului mai sus menţionat este Full HD. Alte dotări includ o cameră de 20.7 MP şi un procesor 64 bit MediaTek MT6795 (octa core). Încă nu putem garanta că terminalul vine fără acel ecran edge to edge, pentru că o parte din randarile sale se contrazic cu acel clip postat pe web.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×