Oppo R9s îşi face apariţia online cu detalii proaspete; Se încarcă foarte, foarte rapid

Autor:  | Publicat în:  Oppo 1.319 ori
<b>Oppo R9s îşi face apariţia online cu detalii proaspete; Se încarcă foarte, foarte rapid</b>Aparent, compania chineză Oppo pregătește un model derivat din R9, terminal ce va fi cunoscut pe piață drept R9s. Acest dispozitiv este detaliat astăzi de către un utilizator al platformei Weibo, și descoperim că la bordul device-ului vom regăsi și

Oppo pregăteşte un model derivat din terminalul R9, un aşa numit Oppo R9s, care şi-a făcut azi apariţia într-o scăpare din China. Terminalul ar urma să debuteze în august şi să vină cu încărcare foarte rapidă a bateriei.

Ce ştim în acest moment e că terminalul va avea un procesor Snapdragon 625 sau Snapdragon 821 şi că va arăta leit cu Oppo R9. Astfel, el va sosi cu un corp metalic ultraslim, muchii înguste ale ecranului şi un buton Home oval. Cât despre acea încărcare rapidă, e vorba chiar despre tehnologia VOOC Super Flash Charging.

Prin intermediul său se poate încărca o baterie de 2500 mAh în doar 15 minute, ceea ce e fantastic. Posibil să vedem la bord şi un nou ColorOS, eventual bazat pe Android Marshmallow, de vreme ce Oppo R9 Plus spre exemplu rula o variantă bazată pe Lollipop. Cel puțin 4 GB RAM și o baterie de peste 3000 mAh sau chiar 4000 mAh ar trebui sa fie incluse pe device.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×