Oppo pregătește un nou selfie-phone; modelul F1s va fi anunțat pe 3 august

732 ori
<b>Oppo pregătește un nou selfie-phone; modelul F1s va fi anunțat pe 3 august</b>La începutul acestui an, chinezii de la Oppo au adus pe piață și seria de smartphone-uri F1 și F1 Plus - terminale al căror focus era îndreptat către partea de fotografiere selfie. În această vară primim un succesor pentru acest model, data lansării

Cu toate că modelul Oppo F1 a fost lansat chiar la începutul acestui an, se pare că producătorul chinez lucrează deja la o versiune de tip succesor, una ce va sosi oficial pe data de 3 august în India. Noul terminal poartă numele de Oppo F1s, și vom avea în continuare parte de funcții axate pe partea de fotografiere selfie.

Din păcate nu avem nici un detaliu extra despre noul telefon, așa că nu ne rămâne decât să așteptăm posibile listări în teste benchmark, și ulterior certificarea oferită de către TENAA. Ținând totuși cont că avem de-a face cu un upgrade, ne putem aștepta la integrarea unui display de 5 inch cu rezoluție Full HD la bord, a unui chip de memorie de 4 GB memorie RAM și a unei camere selfie de 13 sau 16 megapixeli.

Cel mai probabil vom primi la pachet interfața Oppo ColorOS 3.0 ce este bazată pe sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Nu în ultimul rând, aflăm că modelul Oppo F1 a stat o bună perioadă de timp pe primul loc în topul alegerilor de smartphone-uri cu prețuri de 225-300 dolari din regiuni ca India, Indonezia și Vietnam. Dacă Oppo F1s îi va urma parcursul rămâne de văzut!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×