Oppo Find 9 ar urma să se încarce complet în doar 15 minute, mulţumită tehnologiei VOOC Charging

1.132 ori
<b>Oppo Find 9 ar urma să se încarce complet în doar 15 minute, mulţumită tehnologiei VOOC Charging</b>În cadrul târgului Mobile World Congress 2016 din Barcelona, compania chineză Oppo a prezentat printre altele și tehnologia VOOC Charging - modalitate prin care bateria unui device poate fi încărcată de la 0 la 100% în doar 15 minute. Este vorba despre

Oppo a uimit pe toată lumea la MWC 2016, atunci când a prezentat o tehnologie de încărcare rapidă, numită VOOC Flash Charge, ce putea duce o baterie de 2500 mAh de la zero la 100% în doar 15 minute. Se pare că tehnologia e deja pusă în practică, urmând a sosi pe modelul flagship Oppo Find 9.

O serie de randari şi detalii apărute pe web indică faptul că bateria acestui model s-ar încărca la maxim în doar 15 minute. Am mai avut scăpări despre Find 9 în ultima vreme, ceea ce ne face să credem că ne apropiem de momentul debutului său. Speram totuşi că acest model va avea o capacitate a bateriei mai mare de 2500 mAh, având în vedere cerinţele şi pretenţiile actuale legate de flagshipuri.

Imaginile apărute cu terminalul par să indice prezenţa unui buton fizic Home neobişnuit de lung, plasat sub ecran şi care evident include şi scanner de amprente. Zvonurile vorbesc despre o lansare în iunie, cu procesor Qualcomm Snapdragon 820 şi 3 sau 4 GB RAM, plus un ecran Full HD la bord şi o cameră de 16 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×