Oppo F1 este lansat oficial în Vietnam; telefon mid-range cu 3 GB RAM și cameră frontală de 8 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Oppo 731 ori
<b>Oppo F1 este lansat oficial în Vietnam; telefon mid-range cu 3 GB RAM și cameră frontală de 8 megapixeli</b>După cum era de așteptat, Oppo avea să dezvăluie foarte cur&acirc;nd smartphone-ul F1, terminal despre care am mai auzit detalii &icirc;n trecut. Ei bine, telefonul este oficial de astăzi și vine la pre-comandă pentru &icirc;nceput &icirc;n Vietnam...

După cum era de așteptat, Oppo avea să dezvăluie foarte curând smartphone-ul F1, terminal despre care am mai auzit detalii în trecut. Ei bine, telefonul este oficial de astăzi și vine la pre-comandă pentru început în Vietnam la un preț de 290 dolari.

Această sumă ne aduce un device dotat cu display HD IPS de 5 inch + Gorilla Glass 4, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 616 de 1.7 GHz, un chip grafic Adreno 405 și un slot pentru carduri microSD. Oppo F1 oferă totodată 3 GB memorie RAM și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu deschidere f/2.2.

În partea din față regăsim un senzor de 8 megapixeli cu deschidere f/2.0 ce este însoțit de numeroase efecte software pentru înfrumusețare, dar și de filtre. De asemenea, Oppo vine cu un feature prin care ecranul va fi utilizat pe post de bliț frontal, tehnologie pe care am văzut-o anterior în tabăra Apple.

Telefonul este unul de tip dual-SIM cu 16 GB memorie internă, Android 5.1 Lollipop ca sistem de operare și cu tehnologia 4G LTE la pachet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×