Telefonul de 4 inch pregătit de Apple ar putea fi numit de fapt iPhone 5e; aflăm și detalii despre preț

1.365 ori
<b>Telefonul de 4 inch pregătit de Apple ar putea fi numit de fapt iPhone 5e; aflăm și detalii despre preț</b>De ceva timp &icirc;n presa online tot circulă informații cu privire la debutul unui iPhone de 4 inch, model ce ar urma să fie dezvăluit &icirc;n luna martie a acestui an. Dacă p&acirc;nă &icirc;n aceste momente erau vehiculate denumirile iPhone 6c,...

De ceva timp în presa online tot circulă informații cu privire la debutul unui iPhone de 4 inch, model ce ar urma să fie dezvăluit în luna martie a acestui an. Dacă până în aceste momente erau vehiculate denumirile iPhone 6c, ba chiar și iPhone 7c, iată că astăzi un zvon din China vine că aducă un alt nume în ecuație.

Un raport proaspăt sugerează faptul că Apple va opta pentru numele iPhone 5e, telefon ce aparent este produs la ora actuală în cadrul fabricilor Foxconn. De asemenea, ies la iveală și câteva dintre specificațiile sale tehnice: procesor Apple A8, 1 GB memorie RAM, Touch ID și variante de 16 și 64 GB de stocare.

Cât despre design, există voci care susțin faptul că acest iPhone 5e va adopta o sticlă curbată 2.5D la fel ca iPhone-urile din ultimii 2 ani. În schimb, se pare că prețul va fi în continuare unul destul de mare, mai precis 500 dolari, după cum ni se prezintă într-un alt raport.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×