Lenovo va prezenta noi terminale pe data de 31 august în cadrul unui eveniment pre-IFA

610 ori
<b>Lenovo va prezenta noi terminale pe data de 31 august în cadrul unui eveniment pre-IFA</b>Pe zi ce trece ne apropiem de târgul de tehnologie IFA 2016 ce are loc în Berlin, show la care vor lua parte numeroase companii tech de pe piață. Nici Lenovo nu va lipsi de aici, iar astăzi aflăm prin intermediul unei invitații faptul că ni se pregătește

O invitație proaspăt ajunsă în inbox-ul nostru ne anunță că Lenovo pregătește un eveniment de presă pentru data de 31 august, fiind vorba despre o conferință pre-IFA - show-ul tech ce debutează la început de septembrie în Berlin. Aici, compania chineză va aduce noi PC-uri și dispozitive mobile despre care vom afla mai multe curând prin intermediul leak-urilor.

De asemenea, ne așteptăm ca în cadrul standului Lenovo vă vedem expuse și noua serie de terminale Motorola Moto Z - dispozitive care beneficiază de dotări high-end și de un concept mai diferit de modularitate comparativ cu LG G5. Există câteva module interesante pentru aceste telefoane, cum este cazul celui proiector sau a capacului spate cu difuzoare integrate și tehnologie audio JBL.

Nu este exclus ca în Berlin să debuteze și Lenovo Vibe C3 - telefon pe care îl vedeam anterior într-o serie de imagini pregătite pentru presă. Acest model ar urma să fie înlocuitorul lui Moto E din acest an, telefon ale cărui dotări vor fi reprezentate de către un display HD de 5 inch, un procesor quad-core MediaTek și 1 GB RAM. Mai multe aflăm însă pe data de 31 august!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×