Gigabyte Gsmart Roma R2 Plus disponibil la comandă prin eMAG.ro la un preț de 499 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.309 ori
<b>Gigabyte Gsmart Roma R2 Plus disponibil la comandă prin eMAG.ro la un preț de 499 lei</b>Un telefon foarte atractiv prin prisma dotărilor și al prețului ce a fost lansat acum ceva timp pe piață, este și modelul Gigabyte Gsmart Roma R2 Plus, terminal ce a ajuns a fi listat de către cei de la eMAG.ro. Acesta afișează un preț de 499...

Un telefon foarte atractiv prin prisma dotărilor și al prețului ce a fost lansat acum ceva timp pe piață, este și modelul Gigabyte Gsmart Roma R2 Plus, terminal ce a ajuns a fi listat de către cei de la eMAG.ro. Acesta afișează un preț de 499 lei pentru versiunile de culoare alb, negru, albastru și roșu.

Printre dotările acestui smartphone cu preț accesibil regăsim un display de 4 inch cu rezoluție 800 x 480 pixeli, un procesor quad-core MediaTek MT6582 de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și o cameră foto principală de 5 megapixeli.

Pret Gigabyte Gsmart Roma R2 Plus

Totodată, ni se oferă și o cameră secundară VGA, două sloturi SIM, WiFi, Bluetooth, un port microUSB 2.0, o baterie de 1.400 mAh și sistemul de operare Android 4.4 KitKat preinstalat. Gigabyte Roma R2 Plus cântărește 120 grame și măsoară 125 mm în lungime, 63.2 mm în lățime și 9.3 mm în grosime, dimensiuni apropiate de cele ale lui iPhone 4/4s.

Prețuri:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×