Oppo F1s apare într-o imagine 3D înainte de lansarea programată pentru data de 3 august

1.178 ori
<b>Oppo F1s apare într-o imagine 3D înainte de lansarea programată pentru data de 3 august</b>Primele zile ale lunii august se pare că vor fi reprezentate de către numeroase lansări de produse. Dacă pe 1 august este așteptat setul VR al celor de la Xiaomi, pe data de 2 august îl vom primi cu brațele deschise pe Samsung Galaxy Note 7, urmând ca mai

Din câte am descoperit deja, primele zile ale lunii august vor fi reprezentate de numeroase lansări din zona tech, fiind așteptat pe data de 1 august setul VR al celor de la Xiaomi, și o zi mai târziu nimeni altul decât phablet-ul Samsung Galaxy Note 7. Pe data de 3 august vom face în schimb cunoștiință cu smartphone-ul Oppo F1s - un selfie-phone în adevăratul sens al cuvântului ce astăzi apare într-o randare de presă.

Oppo F1s

Ca design acest telefon nu se diferențiază prea mult față de modelele anterior lansate de către companie, fiind vorba despre un corp metalic unibody cu sticlă 2.5D aplicată peste ecran, și un buton home fizic ce va servi pe post de scanner de amprente. Pentru că avem de-a face cu un terminal axat pe captura selfie, aflați că acesta ne oferă o cameră frontală de 16 megapixeli care va sosi alături de funcția Screen Flash.

Pentru captura foto standard avem la dispoziție un senzor similar de 16 megapixeli. Alte dotări ale telefonului sunt reprezentate de către următoarele elemente: display HD 5.5 inch + protecție Gorilla Glass 4, 3 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare + slot microSD, suport dual-SIM și baterie de 3075 mAh. Nu ne mai rămâne de aflat decât prețul de comercializare și data de la care va fi disponibil la vânzare.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×