Oppo R9s apare într-o nouă randare înaintea lansării de pe 19 octombrie; iată ce schimbare este adusă design-ului

794 ori
<b>Oppo R9s apare într-o nouă randare înaintea lansării de pe 19 octombrie; iată ce schimbare este adusă design-ului</b>Pe data de 19 octombrie așteptăm și debutul lui Oppo R9s, un phablet de 5.5 inch ce va uimi prin camera sa frontală de 16 megapixeli adusă la bord. Design-ul va rămâne în mare parte similar celui văzut pe versiunea standard R9, dar vom avea și o diferență

După cum bine știți, pe data de 19 octombrie ni se pregătește lansarea modelului Oppo R9s, un phablet de 5.5 inch ce va oferi la pachet o super cameră selfie de 16 megapixeli. Primim astăzi o randare nouă cu acest produs, material ce ne oferă o privire asupra design-ului care nu va primi prea multe schimbări comparativ cu cel adoptat de către R9. Există totuși o noutate aici, și anume reducerea grosimii acelor benzi din plastic destinate antenelor de conectivitate.

Acestea nu mai sunt integrate sub forma unei singure benzi în partea de sus și jos a panoului spate, ci sub forma unor linii subțiri ce se remarcă doar puțin de această dată. În schimb, despre dotările hardware știm faptul că vom primi 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare și o baterie de 3010 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă VOOC.

La pachet vom mai regăsi un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli și tehnologie AMOLED, o cameră foto principală de 13 megapixeli și un modul 4G LTE. Aflăm mai multe despre acest model și despre prețurile asociate fix peste o săptămână!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×