Oppo Find 7 primește un teaser oficial, phabletul vine cu procesor Snapdragon 805

1.128 ori
<b>Oppo Find 7 primește un teaser oficial, phabletul vine cu procesor Snapdragon 805</b>Despre Oppo Find 7 se tot vorbește încă din această vară, terminalul cu ecran cu diagonală mare fiind subiect de zvonuri și speculații încă de pe vremea când credeam că e o tabletă. Ei bine astăzi avem parte de un teaser oficial și mai...

Despre Oppo Find 7 se tot vorbește încă din această vară, terminalul cu ecran cu diagonală mare fiind subiect de zvonuri și speculații încă de pe vremea când credeam că e o tabletă. Ei bine astăzi avem parte de un teaser oficial și mai aflăm câteva detalii despre acest device.

Imaginea pe care o vedeți mai sus a fost postata de Oppo pe Twitter, ea fiind destul de vagă cu privire la  noul venit. Ocazia acestei postari e una interesantă și anume împlinirea unui an de existență pentru telefonul Oppo Find 5, apreciat de noi într-un review cu câteva luni în urmă. Oppo nu a oferit detalii hardware despre produsul său, dar aici intervine zvonistică.

știm că Oppo Find 7 va fi dotat cu un procesor Snapragon 805 și că va fi mai degrabă un phablet decât un telefon mobil, datorită includerii unui ecran de 5.7 inch. Acesta va avea o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, fiind astfel un display 2K, similar celui de pe Vivo Xplay 3S. Zvonurile afirmă că vom primi și 3 GB RAM, o cameră frontală de 5 MP și o cameră principală de 13 MP. Tentant?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×