LeTV Le Max 2 ar putea fi primul telefon cu 6 GB RAM; Va include şi procesor Snapdragon 820

1.118 ori
<b>LeTV Le Max 2 ar putea fi primul telefon cu 6 GB RAM; Va include şi procesor Snapdragon 820</b>Aflam cu ceva vreme &icirc;n urmă că Samsung a &icirc;nceput să lucreze la memorii RAM de 6 GB pentru terminale mobile şi deja au &icirc;nceput să apară zvonurile cu privire la smartphone-uri ce fac saltul de la 4 GB RAM la această capacitate....

Aflam cu ceva vreme în urmă că Samsung a început să lucreze la memorii RAM de 6 GB pentru terminale mobile şi deja au început să apară zvonurile cu privire la smartphone-uri ce fac saltul de la 4 GB RAM la această capacitate. Premiera ar urma să fie realizată de către modelul LeTV LeMax 2.

Evident privim cu precauţie această scăpare, care indică faptul că terminalul va aduce 4 module de 1.5 GB RAM produse de Samsung, pentru un total de 6 GB. Terminalul va avea şi un ecran de 5.7 inch Quad HD şi un procesor Snapdragon 820, iar el ar urma să debuteze la finalul acestui an. Camera sa de 23 de megapixeli va folosi un senzor Sony IMX300, cu viteza de autofocalizare de 0.1 secunde şi captura video 4K la 24 FPS.

Camera are deschidere F/2.0 şi mă aştept şi la o cameră selfie puternică în zona frontală. Mulţi sunt încă fascinaţi că telefoane ca Galaxy Note 5 şi ASUS ZenFone 2 oferă 4 GB RAM, cantitate care era de ajuns pe PC-uri în urmă cu unul sau doi ani şi chiar şi acum e suficientă, dacă nu ai pretenţia la jocuri noi. Dacă va continua această cursă, în curând vom depăşi PC-urile la capitolul RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×