Oppo Find X primeşte recenzia lui Marques Brownlee; Total impresionat! (Video)

1.909 ori
<b>Oppo Find X primeşte recenzia lui Marques Brownlee; Total impresionat! (Video)</b>După câteva zile de așteptare iată că ineditul smartphone Oppo Find X a ajuns și pe mâinile lui Marques Brownlee, unul dintre cei mai populari youtuberi tech de pe piață. Acesta a avut varianta cu inserții de culoare violet care arată spectaculos

Oppo Find X a debutat în această săptămână şi a fost incredibil de bine primit de public, de critici şi experţi. Evident Marques Brownlee şi-a spus la rândul său cuvântul legat de device şi a avut destul de multe laude. Aflaţi mai multe mai jos.

Oppo Find X

Marques nu insistă prea mult pe specificaţii, ci mai mult pe design şi inovaţie. Ca o menţiune secundară, a făcut rost de handset de la Linus, cunoscut pentru Tech Tips. Designul este numit de Marques "unic" şi "special". YouTuberul ne aminteşte de Oppo Find 5 şi faptul că a inaugurat ecranele Full HD. Terminalul bifează numai dotări impresionante, de la CPU la RAM şi baterie.

Oppo Find X

Designul e vedeta totuşi, având muchii rotunjite şi ecran aproape edge to edge. Movul spatelui e foarte intens şi are o strălucire pe zonele exterioare, iar porţiunea centrală e mată, în mod spectaculos. Nu avem jack audio, iar terminalul are un format aproape concav. Lipsa de camere vizibile se remarcă instant, iar camerele apar atunci când facem deschidem aplicația Camera pentru a declanşa acel mecanism glisant, ce include cele două camere din spate şi cea frontală.

Acel mecanism este motorizat şi face un zgomot specific, high end şi cumva SF. Marea problemă e că respectiva zonă glisantă e predispusă la daune, dacă va intra praf acolo sau cea mai mică boabă de orez. Dispare evident şi rezistenţa la apă. Deblocarea facială e foarte, foarte rapidă, aşa cum arată chiar Marques. Dacă nu v-a convins Oppo Find X până acum, ei bine după clipul ăsta o să fiţi "all in".

Îl VREM la review la Mobilissimo.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×