Oppo Find X primeşte recenzia lui Marques Brownlee; Total impresionat! (Video)

1.879 ori
<b>Oppo Find X primeşte recenzia lui Marques Brownlee; Total impresionat! (Video)</b>După câteva zile de așteptare iată că ineditul smartphone Oppo Find X a ajuns și pe mâinile lui Marques Brownlee, unul dintre cei mai populari youtuberi tech de pe piață. Acesta a avut varianta cu inserții de culoare violet care arată spectaculos

Oppo Find X a debutat în această săptămână şi a fost incredibil de bine primit de public, de critici şi experţi. Evident Marques Brownlee şi-a spus la rândul său cuvântul legat de device şi a avut destul de multe laude. Aflaţi mai multe mai jos.

Oppo Find X

Marques nu insistă prea mult pe specificaţii, ci mai mult pe design şi inovaţie. Ca o menţiune secundară, a făcut rost de handset de la Linus, cunoscut pentru Tech Tips. Designul este numit de Marques "unic" şi "special". YouTuberul ne aminteşte de Oppo Find 5 şi faptul că a inaugurat ecranele Full HD. Terminalul bifează numai dotări impresionante, de la CPU la RAM şi baterie.

Oppo Find X

Designul e vedeta totuşi, având muchii rotunjite şi ecran aproape edge to edge. Movul spatelui e foarte intens şi are o strălucire pe zonele exterioare, iar porţiunea centrală e mată, în mod spectaculos. Nu avem jack audio, iar terminalul are un format aproape concav. Lipsa de camere vizibile se remarcă instant, iar camerele apar atunci când facem deschidem aplicația Camera pentru a declanşa acel mecanism glisant, ce include cele două camere din spate şi cea frontală.

Acel mecanism este motorizat şi face un zgomot specific, high end şi cumva SF. Marea problemă e că respectiva zonă glisantă e predispusă la daune, dacă va intra praf acolo sau cea mai mică boabă de orez. Dispare evident şi rezistenţa la apă. Deblocarea facială e foarte, foarte rapidă, aşa cum arată chiar Marques. Dacă nu v-a convins Oppo Find X până acum, ei bine după clipul ăsta o să fiţi "all in".

Îl VREM la review la Mobilissimo.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×