ASUS ROG Phone primeşte analiza detaliată a lui Marques Brownlee: impresionant dar cu neajunsuri la ecran (Video)

1.182 ori
<b>ASUS ROG Phone primeşte analiza detaliată a lui Marques Brownlee: impresionant dar cu neajunsuri la ecran (Video)</b>Și taiwanezii de la ASUS au adus pe piață un smartphone de gaming în acest an, terminal care încă nu și-a făcut apariția în magazine, dar pe care îl așteptăm cu mare interes. Până în momentul în care se va întâmpla acest lucru privim astăzi

Unul dintre cele mai aşteptate telefoane ale acestui an, dacă eşti gamer cel puţin este ASUS ROG Phone. Telefonul de gaming a ajuns recent în mâna lui Marques Brownlee, unul dintre cei mai respectaţi videobloggeri care fac reviewuri de telefoane. Aflaţi părerea sa despre device în clipul de mai jos şi în următoarele rânduri.

ASUS ROG Phone

Deşi Marques nu are detalii despre data de lansare şi preţ, noi le avem. Telefonul va ajunge în România la suma de 5.500 de lei din toamnă. Cine vrea pachetul bundle complet, cu dongle-uri, joystick, ataşamente şi toate nebuniile plăteşte până la 10.000 de lei. Marques recunoaşte că nu este un device pentru toată lumea, dar se vede că e un smartphone foarte muncit.

ASUS ROG Phone

Este un telefon uriaş, cu grosime de 9 mm şi se simte greu şi foarte dens în mână. Finisajul este impresionant, cu zone trapezoidale, geometrice şi un look metalico-sticlos al carcasei. Avem şi un heatsink la vedere pentru răcirea componentelor turate la maxim de jocuri ca Fortnite şi PUBG. Jack-ul audio şi portul USB Type-C rămân în zona inferioară, iar lateral avem încă două porturi USB Type-C, pentru conectarea de accesorii sau pentru încărcare fără să ne încurce în timpul gamingului.

Adjective precum "diferit", "inedit", "îndrăzneţ" sunt folosite de Marques. ROG Phone rezistă la apă şi stropire, dar sunt şi neajunsuri, precum lipsa de confort a butoanelor de la bord. Am văzut şi că telefonul are refresh rate generos pe ecranul OLED şi 90 FPS pentru jocuri. O problemă cu panoul OLED e că nu are culorile aşa vii şi nici luminozitatea nu e foarte ridicată. Iar dacă inclini puțin telefonul apare o nuanță magenta pe ecran. 

YouTuberul subliniază totuşi că poţi să umbli la setări şi că are doar un prototip în mână, deci problemele se vor rezolva până la unitatea finală. Mă miră că el a jucat doar Real Racing în review şi nu şi Asphalt 9. Vă recomand să vedeţi tot clipul pentru a vă decide dacă începeţi să puneţi bani deoparte pentru el sau nu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×