iPhone Xs şi iPhone Xs Max primesc review hands on de la Marques Brownlee; Iată impresiile sale (Video)

1.410 ori
<b>iPhone Xs şi iPhone Xs Max primesc review hands on de la Marques Brownlee; Iată impresiile sale (Video)</b>La evenimentul Apple de ieri a luat parte și youtuberul Marques Brownlee, acesta oferindu-ne acum clipuri hands-on cu toate noutățile iPhone. Vedem pentru început un material cu iPhone Xs și iPhone Xs Plus, smartphone-uri ce adoptă un look

Ieri seară Apple a lansat noile sale iPhone-uri, flagshipurile anului 2018. E vorba despre iPhone Xs şi iPhone Xs Max, care au şi primit primele recenzii hands on. Începem cu cele realizate de Marques Brownlee, care ne oferă primele sale impresii despre device-uri.

iPhone Xs

Marques este unul dintre cei mai cunoscuţi bloggeri şi vloggeri din State, având recent ocazia să se plimbe chiar în fabricile Tesla împreună cu Elon Musk. Tânărul este rezervat cu impresiile legate de performanţă sau baterie, aşteptând să vină momentul recenziei finale. Terminalele par surprinzător de compacte pentru cât de mare e diagonala, mai ales la Xs Max.

iPhone Xs

Noua nuanţă de auriu fură privirea, iar Marques o numeşte elegantă. O observaţie bună a sa e faptul că această nuanţa e singura modalitate de a-ţi da seama că ai în mână un iPhone Xs nu un iPhone X. Tânărul vlogger a menţionat şi că upgrade-urile nu sunt drastice, ci doar incrementale. 7 miliarde de tranzistori şi extra putere de procesare pe Apple A12, dar şi noi reglaje ale camerei sunt scoase în evidenţă.

iPhone Xs

Vedem reglajul de deschidere inclusiv după realizarea unui cadru. Ambele telefoane noi au camere duale de 12 MP, cu stabilizare optică şi zoom optic 2X. Procesarea de imagine primeşte un upgrade serios totuşi. Smart HDR spre exemplu combină multiple cadre pentru a obţine un dynamic range perfect. Fotografiile Portrait permit schimbarea de grad F stop în incremente mici. Blurul se reglează în mod discret şi chiar direcţional în funcţie cât de cât de departe eşti de centru şi nu brusc cum am văzut pe alte telefoane.

Şi selfie-urile au parte de noul mod Portrait reglabil. Puţină lume a remarcat şi că telefonul e mai rezistent la apă, având certificare IP68, nu IP67 ca anul trecut. Face ID este puţin mai rapid, iar acustica stereo ar fi fost lăudată de cei care au avut ocazia să asculte muzică la difuzoare. Ar fi mai generoase ca volum faţă de anul trecut. Apropo și la filmare avem în sfârșit captură audio stereo.

Dacă mă întrebaţi pe mine Marques pare cam rezervat cu aprecierile şi la final spune că acesta "nu este un must buy", decât dacă vrei modelul mare şi vii de la un terminal de acum 2-3 ani. Curioşii legat de aceste telefoane le pot afla preţurile la noi în ţară de aici:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×