OnePlus 6T primeşte recenzia lui Marques Brownlee; Iată concluziile sale (Video)

1.573 ori
<b>OnePlus 6T primeşte recenzia lui Marques Brownlee; Iată concluziile sale (Video)</b>La doar câteva momente de la finalizarea evenimentului OnePlus, am văzut cum numeroși review-uri și-au postat opiniile despre noul smartphone OnePlus 6T pe platforma YouTube. Printre aceștia se află și Marques Brownlee care are câteva

În ultimele zile influencerii şi cei înscrişi în programul de test OnePlus au putut să se joace cu un OnePlus 6T. Ce a ieşit? O serie de recenzii, precum cea a lui Marques Brownlee de mai jos. Hai să vedem aprecierile sale.

OnePlus 6T

Aflăm cu această ocazie ca ecranul lui OnePlus 6T este tot un Optic AMOLED, deşi nu se precizase nicăieri ce fel de AMOLED era la debut. Ecranul pare ceva mai luminos faţă de cel al predecesorului, cel puţin la prima vedere. Recunoaşterea facială e considerată "super rapidă" de Marques, care consideră şi ca micşorarea bretonului este un plus. Decupajul e foarte uşor de ascuns din software.

Cititorul de amprente integrat în ecran este iarăşi un plus, fiind mai rapid decât varianta de pe telefoanele Vivo, dar totuşi mult mai lent decât un cititor clasic. E cu un tempo mai lent. Nu poţi pune degetul rapid şi să te autentifici, ci trebuie să îl laşi puţin. Deblocarea se face cu o animaţie de player muzical de ani '90 sau vrajă de Warcraft, care nu a fost apreciată de YouTuber.

Poate saltul cel mai mare este cel de baterie, de la 3300 mAh la 3700 mAh, iar Marques a ajuns la peste 5 ore de screen on time, folosind frenetic terminalul. Au fost şi zile cu 6 ore de SOT, iar Marques numeşte handsetul "campionul său personal de baterie în 2018". A dedicat şi un minut întreg lipsei de jack audio, în cazul în care eraţi curioşi.

La cameră am aflat că softul e arma secretă, după model Pixel, hardware-ul fiind ca la OnePlus 6.. Cheia e faptul acelaşi soft vine şi pe OnePlus 6, deci parcă pierdem din motiv de a cumpăra un 6T în loc de 6. Marques pare entuziast, dar mai mult ca american care vede handsetul venind prin Verizon şi T-Mobile, decât de inovaţie pură.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×