Oppo K5 apare într-o listare GeekBench, cu procesor Snapdragon 730 și 8 GB RAM la bord

1.107 ori
<b>Oppo K5 apare într-o listare GeekBench, cu procesor Snapdragon 730 și 8 GB RAM la bord</b>Chinezii de la Oppo aduc constant noi și noi smartphone-uri pe piață, iar un viitor model ce se pregătește de debut este și Oppo K5 pe care îl descoperim astăzi prin intermediul unei listări GeekBench. Pe seama acestei listări aflăm că telefonul

Chinezii de la Oppo aduc constant noi și noi smartphone-uri pe piață, iar un viitor model ce se pregătește de debut este și Oppo K5 pe care îl descoperim astăzi prin intermediul unei listări GeekBench. Aflăm pe această cale câteva dintre dotările sale hardware și vedem și cum se prezintă la capitolul design grație unui poster sosit în online. 

oppo k5

După cum se poate vedea pe seama capturii de ecran de față, Oppo K5 este așteptat cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 730 la pachet și cu 8 GB RAM într-una dintre configurațiile în care va sosi. Rulează Android 9.0 din fabrică și din punct de vedere al performanței, obține 2508 puncte la testul single-core, respectiv 6762 puncte la testul multi-core. 

Posterul pe care îl puteți admira mai sus scoate la iveală că telefonul va sosi într-o carcasă unibody cu ramă metalică la mijloc și spate din sticlă colorat în diferite nuanțe gradient. Observăm în spate și un setup quad-camera ce va include un senzor principal, unul ultrawide, un senzor macro și unul pentru captura bokeh. În față se remarcă decupajul picătură din zona superioară unde se va afla camera selfie. 

Se pare că acest telefon va oferi și baterie de 4000 mAh cu suport pentru alimentare rapidă VOOC 4.0 (de la 0 la 67% în doar 30 minute). Lansarea este programată pentru data de 10 octombrie! 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×