Oppo Realme 5 Pro apare în testul GeekBench, cu o performanţă mai degrabă midrange

Autor:  | Publicat în:  Oppo 542 ori
<b>Oppo Realme 5 Pro apare în testul GeekBench, cu o performanţă mai degrabă midrange</b>Oppo Realme 5 Pro face parte din "colecţia de toamnă" a celor de la Oppo, terminalul urmând a se lansa chiar mâine, pe 20 august. Am tot văzut scăpări şi zvonuri, iar acum terminalul tocmai a apărut în testul GeekBench

Oppo Realme 5 Pro face parte din "colecţia de toamnă" a celor de la Oppo, terminalul urmând a se lansa chiar mâine, pe 20 august. Am tot văzut scăpări şi zvonuri, iar acum terminalul tocmai a apărut în testul GeekBench. Are o performanţă mai degrabă de telefon midrange generic.

Oppo Realme 5 Pro

Handsetul apare sub numele de cod RMX1971 şi rulează Android 9.0 Pie, având acelaşi procesor ca şi Realme 3 Pro, un CPU octa core, care ar putea fi Snapdragon 710 sau 712. Avem şi 8 GB RAM la bord şi sincer să fiu mă aşteptam la scoruri ceva mai mari. Zvonurile afirmă că acest device va avea un design similar cu al lui Realme 3i, 4 camere în spate şi un breton picătură pentru camera selfie.

În spate vom găsi o cameră cu senzor Sony IMX586 de 48 de megapixeli, probabil însoţit de o cameră ultra wide, una Bokeh şi una de zoom. Aşteptăm şi suport pentru încărcare rapidă VOOC Flash Charge 3.0. Au fost şi ceva zvonuri că acest model ar primi o cameră de 64 MP, dar ea a fost păstrată pentru Realme X şi Realme X Pro.

Debutul va avea loc în India şi putem paria pe un preţ foarte atractiv, în jurul a 200 de euro să zicem. Îmi sună foarte mult a rival cu seria Honor 20 şi Nova 5.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×