Un exploit proaspăt descoperit ar putea facilita jailbreak-ul permanent pentru milioane de iPhone-uri

3.001 ori
<b>Un exploit proaspăt descoperit ar putea facilita jailbreak-ul permanent pentru milioane de iPhone-uri </b>În ultimele ore comunitatea pasionaților de jailbreak pe terminalele iOS a fost tare activă, asta pentru că la orizont și-a făcut apariția un nou exploit numit "checkm8". Acest exploit este o vulnerabilitate "bootrom" ce ar putea

În ultimele ore comunitatea pasionaților de jailbreak pe terminalele iOS a fost tare activă, asta pentru că la orizont și-a făcut apariția un nou exploit numit "checkm8". Acest exploit este o vulnerabilitate "bootrom" ce ar putea conduce la jailbreak-ul permanent a sute de milioane de iPhone-uri după cum declară chiar cercetătorul axi0mX care l-a descoperit. 

Vulnerabilitatea de securitate în cauză le-ar permite accesul hackerilor la device-urile iOS într-o așa manieră încât Apple nu va mai fi capabilă să blocheze sau oprească procesul de jailbreak prin patch-uri/update-uri. Fix privit din această privință, am putea asista la una dintre cele mai mari realizări din comunitatea de hackeri iOS din ultimii ani. 

Exploit

Descoperim că acesta ar fi primul exploit la nivel bootrom lansat pentru un device iOS de la iPhone 4, lansare ce se întâmpla acum mai bine de un deceniu. Hacker-ul axiOmX a dezvăluit că exploitul a fost lansat public pentru că un jailbreak ar putea oferi un nou suflu pentru iPhone-urile mai vechi, făcând iOS mai bun toată lumea.

Aflăm că sute de milioane de iPhone-uri sunt afectate de acest exploit, de la iPhone 4s și până la iPhone X. Urmărim evoluția procesului de jailbreak folosindu-se acest jailbreak și revenim cu update odată ce noutăți vor fi disponibile! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×