Oppo lansează oficial ColorOS 2.0 pe telefoanele Find 7 și 7a, platforma bazată pe KitKat (Video)

Autor:  | Publicat în:  Oppo 814 ori
<b>Oppo lansează oficial ColorOS 2.0 pe telefoanele Find 7 și 7a, platforma bazată pe KitKat (Video)</b>Oppo a oferit o actualizare software importanta telefoanelor sale Find 7 și Find 7a, sub forma lui ColorOS 2.0, care e bazat pe KitKat. Noul release aduce un design modificat, tranziții și animații noi, dar și schimbări "sub capotă". &nbsp; ColorOS...

Oppo a oferit o actualizare software importanta telefoanelor sale Find 7 și Find 7a, sub forma lui ColorOS 2.0, care e bazat pe KitKat. Noul release aduce un design modificat, tranziții și animații noi, dar și schimbări "sub capotă".

ColorOS 2.0 păstrează elemente de baza de UI de la predecesorul său, dar înlătura elementele redundante ale interfatei. Totul e acum mai minimalist și mai ușor de recunoscut. Avem parte și de un efect de blur Gaussian, care va face interfața mai arătoasă în toate meniurile. ColorOS 2.0 emană mai multă energie, cu animații mai vii și fluiditate și naturalețe la pachet.

Aplicația meteo a primit o nouă versiune și acum există și o zonă specială pentru gesturi, care poate fi accesată mai ușor și fiecare gest pe care îl salvați va fi afișat în zona superioară ca un reminder. Task managerul are și el un nou design și afișează fiecare aplicație care rulează în fundal sub forma unui "card" căruia îi faceți swipe în sus pentru a-l închide.

Tot acest release aduce și o trecere de la un launcher dual layer la unul single layer, de dragul simplității. Rețineți că acest update nu va sosi via OTA, deci posesorii de modele Oppo Find 7 și 7a trebuie să îl descarce de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×