Bioshock Review (iPhone 6 Plus): o portare nereușită pe iOS, dar cu atmosfera intactă (Video)

898 ori
<b>Bioshock Review (iPhone 6 Plus): o portare nereușită pe iOS, dar cu atmosfera intactă (Video)</b>Bioshock este jocul hit din anul 2007, cel care a câștigat un premiu BAFTA și a demarat o serie excelentă de jocuri horror FPS, încununate cu un al treilea titlu anul trecut. Acum titlul a ajuns pe iOS, unde costa inițial 16 dolari, dar acum a ajuns...

Bioshock este jocul hit din anul 2007, cel care a câștigat un premiu BAFTA și a demarat o serie excelentă de jocuri horror FPS, încununate cu un al treilea titlu anul trecut. Acum titlul a ajuns pe iOS, unde costa inițial 16 dolari, dar acum a ajuns la 11 dolari.

Noi am testat jocul pe iPhone 6 Plus, terminal oferit în teste de către QuickMobile.ro. Acest FPS vine de la 2K China, care nu a făcut chiar o treabă bună cu portarea să. Problema cea mare este grafică, plină de texturi pixelate și arătând mai degrabă că în anii 90, decât ca un joc relativ recent. Nici măcar secvența de debut, cea în care apa și reflexiile sale erau un reper pe PC nu a fost redată OK.

Veți controla un personaj numit Jack, care ajunge într-o utopie subacvatică, plină de criminali psihopați și de creaturi ce au suferit mutații din cauza plasmidelor. Ele conferă puteri supraomenești inclusiv lui Jack, care poate folosi pirokinezia, telekinezia sau își poate curenta inamicii. Vă veți întâlni și cu clasicele Little Sisters și Big Daddy și veți avea numeroase cotloane de explorat.

Bioshock

Atmosfera acestui FPS este excelentă, marcată de dialoguri halucinante înregistrate pe diferite suporturi, dar și de artwork excelent realizat și asociat anilor 60. Controlul e puțin cam înghesuit, chiar și pe un ecran de 5.5 inch, cu butoane virtuale plasate puțin cam peste mâna. Avem un buton pentru Medipack pus fix lângă bară de viață și lângă butonul pauză, dar și lângă butonul pentru hartă.

Bioshock Review (iPhone 6 Plus)​

Veți putea schimba plasmidele cu același buton cu care schimbați arma, iar în zona dreaptă sus a ecranului găsim muniția specială. Printre arme se află pistoale, shotgun-uri și mitraliere de pe vremea lui Al Capone, dar veți avea și poisiblitatea de a hackui turete și roboți zburători care vor trage în inamici. Veți putea cumpăra sau găsi resurse, cercetând cadavrele inamicilor. E vorba despre medipack-uri, muniție, boost-uri și diferite bonusuri, care curentează inamicii ce vă atacă.

AI-ul e destul de bun și deseori vă va pune în dificultate, mai ales în luptele cu Big Daddy. Foarte des veți rămâne fără gloanțe sau medipack-uri, deci jocul nu e chiar ușor și uneori e frustrant. Per total, poate că 2K China trebuia să mai aștepte puțin cu portarea, care pare făcută în grabă. De aceea jocul primește de la noi o notă de 7 din 10. Puteți achiziționa jocul de aici.

iPhone 6 Plus prețuri actualizate:

Bioshock Review (iPhone 6 Plus)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×