Oppo N3 va veni cu un nou sistem de răcire, care a ajuns pe web deja

Autor:  | Publicat în:  Oppo 718 ori
<b>Oppo N3 va veni cu un nou sistem de răcire, care a ajuns pe web deja</b>încă de când am aflat că va exista un smartphone Oppo N3 și că va fi urmașul lui N1, telefonul cu camera rotativă, ne-am întrebat de ce s-a sărit peste N2. Cu enigma încă nerezolvată, azi aflăm detalii în plus despre nou venit. &nbsp; Se...

încă de când am aflat că va exista un smartphone Oppo N3 și că va fi urmașul lui N1, telefonul cu camera rotativă, ne-am întrebat de ce s-a sărit peste N2. Cu enigma încă nerezolvată, azi aflăm detalii în plus despre nou venit.

Se pare că terminalul va primi un sistem nou și special de răcire, pe care îl puteți admira mai sus. Smartphone-urile moderne au de obicei probleme cu temperaturile ridicate, din cauza construcției lor, a încercării de a menține grosimea scăzută și a procesoarelor performante. Ele se încing cel mai tare atunci când se încarcă sau când forjează procesorul în jocuri cu grafică high end.

Oppo ar fi găsit o soluție pentru problemă, printr-un sistem special de răcire. El implică un material special, care acoperă zonele vitale ale handsetului. De îndată ce temperatura începe să crească, materialul de răcire accelerează conducerea căldurii. încă nu știm exact cum funcționează sistemul, dar diagrama de mai jos explica oarecum procedeul. Vom ajunge la răcire cu lichid pe telefoane în acest ritm?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×