Oppo Neo 7 este acum oficial; telefon entry-level cu design premium și procesor Qualcomm pe 64-bit

Autor:  | Publicat în:  Oppo 831 ori
<b>Oppo Neo 7 este acum oficial; telefon entry-level cu design premium și procesor Qualcomm pe 64-bit</b>Astăzi, compania chineză Oppo a dezvăluit un nou smartphone din categoria entry-level, și anume modelul Neo 7. Device-ul de față nu impresionează prin dotări, ci mai degrabă prin design-ul premium și foarte atractiv pe care &icirc;l aduce.&nbsp;...

Astăzi, compania chineză Oppo a dezvăluit un nou smartphone din categoria entry-level, și anume modelul Neo 7. Device-ul de față nu impresionează prin dotări, ci mai degrabă prin design-ul premium și foarte atractiv pe care îl aduce. 

La nivel de specificații, primim un display de 5 inch cu rezoluție dezamăgitoare de doar 960 x 540 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz (64-bit), 1 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Un slot microSD se află de asemenea la pachet, dacă memoria standard nu ne este de ajuns.

Primim o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED, un senzor frontal de 5 megapixeli, suport dual-SIM și conectivitate 4G LTE. Telefonul de față vine cu baterie de 2.420 mAh, iar pe partea software ni se pune la dispoziție sistemul de operare Android 5.1.1 Lollipop împreună cu interfața ColorOS 2.1.

Oppo Neo 7 sosește într-o carcasă cu greutate de 141 grame și grosime de 7.55 mm, carcasă de tip uni-body compusă dintr-o ramă metalică și spate din sticlă. Prețul acestui model ar putea fi de aproximativ 150 dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×