Noi detalii despre prețul lui OnePlus X ies la iveală; ar putea costa 270 dolari

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 621 ori
<b>Noi detalii despre prețul lui OnePlus X ies la iveală; ar putea costa 270 dolari</b>Aflam &icirc;n urmă cu ceva timp faptul că noul smartphone pregătit de către OnePlus, și anume modelul OnePlus X, ar putea avea un preț de 250 dolari, sumă dezvăluită la acea vreme de către un retailer chinez. Astăzi, &icirc;nsă, vedem o...

Aflam în urmă cu ceva timp faptul că noul smartphone pregătit de către OnePlus, și anume modelul OnePlus X, ar putea avea un preț de 250 dolari, sumă dezvăluită la acea vreme de către un retailer chinez. Astăzi, însă, vedem o imagine ce pare a fi oficială, material ce ne dezvăluie prețul de vânzare pentru acest device.

Din câte se pare, OnePlus X urmează a fi vândut la un preț de 270 dolari, sumă cu doar 60 dolari mai mică față de cea practicată pentru flagship-ul OnePlus 2. Vă reamintim că acest nou device va sosi cu display Full HD de 5 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 801 și 3 GB memorie RAM.

De această dată vom primi un slot pentru carduri microSD, o cameră foto principală de 13-megapixeli și un senzor frontal de 8 megapixeli pentru captura de tip selfie. Noul telefon va fi anunțat oficial pe data de 29 octombrie.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×