Oppo oferă detalii despre cameraphone-ul Oppo F1, varianta internaţională a lui Oppo A53

714 ori
<b>Oppo oferă detalii despre cameraphone-ul Oppo F1, varianta internaţională a lui Oppo A53</b>Aflam cu doar c&acirc;teva zile &icirc;n urmă&nbsp;că Oppo pregăteşte lansarea unei noi game de smartphone-uri, modelele din Seria F urm&acirc;nd a fi destinate celor pasionaţi de fotografie. Ei bine, acea informaţie se concretizează azi cu debutul...

Aflam cu doar câteva zile în urmă că Oppo pregăteşte lansarea unei noi game de smartphone-uri, modelele din Seria F urmând a fi destinate celor pasionaţi de fotografie. Ei bine, acea informaţie se concretizează azi cu debutul lui Oppo F1, un terminal mai familiar decât pare la prima vedere.

El este o variantă internaţională a lui Oppo A53, model prezentat la finalul anului trecut. Oppo F1 e doar primul model dintr-o serie şi el va aduce o cameră de 13 megapixeli în spate cu phase detection autofocus, în vreme ce în zona frontală integrează o cameră de 8 megapixeli, cu o lentilă F/2.0. Terminalul include şi platforma Oppo PureImage 2.0+, care va aduce o serie de moduri de captură foto şi pluginuri revoluţionare.

Oppo oferă detalii despre cameraphone-ul Oppo F1, varianta internaţională a lui Oppo A53

Producătorul chinez a fost cam vag la capitolul specificaţii hardware, aşa că ştim doar că handsetul va avea un procesor Snapdragon, probabil acelaşi Snapdragon 616 de pe Oppo A53, de vreme ce e derivat din acel model. Vom primi 3 GB RAM pe noua versiune, spre deosebire de cei 2 GB de pe Oppo A53. Designul aminteşte de modelele Oppo R7 şi R7 Lite, dar şi de terminalele Gionee mai galonate din ultimii ani.

Ar trebui sa avem si un ecran HD de 5.5 inch la bord si o baterie de peste 3000 mAh.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×