Netflix a ajuns în România; Te poţi abona acum de la 7.99 euro pe lună

2.191 ori
<b>Netflix a ajuns în România; Te poţi abona acum de la 7.99 euro pe lună</b>Vă informam luna trecută&nbsp;că Netflix ar putea ajunge &icirc;n Rom&acirc;nia din data de 6 ianuarie, iar la acea vreme totul părea doar un zvon nesigur. Ei bine, azi se confirmă informaţia şi avem acces la Netflix oficial şi legal &icirc;n...

Vă informam luna trecută că Netflix ar putea ajunge în România din data de 6 ianuarie, iar la acea vreme totul părea doar un zvon nesigur. Ei bine, azi se confirmă informaţia şi avem acces la Netflix oficial şi legal în ţara noastra de la 7.99 euro pe lună și puteți să vă abonați de la adresa www.netflix.ro.

Nu mai e nevoie de proxy-uri şi workaround-uri pentru a accesa ceva mai celebră resursa de seriale şi filme, care realizeaza şi propriile producţii foarte reputate, precum House of Cards sau Orange is the New Black. 3 pachete sunt disponibile pentru publicul local:

  • Netflix Basic – 7.99 euro
  • Netflix Standard – 9.99 euro
  • Netflix Premium – 11.99 euro

Oferta de 11.99 euro aduce conţinuturi cu rezoluţie până la Ultra HD, serialele şi filmele putând fi vizionate pe maxim 4 device-uri simultan. Prima lună e gratuită şi puteţi anula abonamentul oricând. Puteţi viziona filmele fără probleme pe telefon, tableta sau laptop, iar având în vedere ce bine sta ţara noastră la lăţimea de bandă, acest lucru se va face fara pic de buffering.

Pret Netflix in Romania: Netflix Basic, Netflix Standard, Netflix Premium

Vom descoperi astfel şi binge watching-ul în România!

Un neajuns, care cu siguranță e doar de moment, e faptul că nu există subtitrări în limba română, asta din câte am constatat în scurtul timp de când m-am abonat..

Netflix Romania

Am aflat recent şi că LG a anunţat un parteneriat cu Netflix la CES 2016, iar cei care vor achiziţiona smart TV-uri LG au toate şansele să primească beneficii deosebite în urma colaborării LG-Netflix. LG va ajuta la extinderea acoperirii Netflix la nivel global, aşa cum a promis la CES 2016. Puteți consulta oferta de Smart TV-uri LG aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×