Oppo postează o serie de imagini teaser pentru Oppo Find 7; acesta va fi lansat oficial pe 19 martie

Autor:  | Publicat în:  Oppo 960 ori
<b>Oppo postează o serie de imagini teaser pentru Oppo Find 7; acesta va fi lansat oficial pe 19 martie</b>De curând, cei de la Oppo au postat o serie de imagini foarte interesante ce ascund un oarecare mister, și anume data de lansare a următorului flagship Oppo Find 7. Acesta va fi lansat în această primăvară, mai precis pe 19 martie. &nbsp; Oppo Find...

De curând, cei de la Oppo au postat o serie de imagini foarte interesante ce ascund un oarecare mister, și anume data de lansare a următorului flagship Oppo Find 7. Acesta va fi lansat în această primăvară, mai precis pe 19 martie.

Oppo Find 7 va dispune de un display de 5.5 inch cu rezoluție 2K, un procesor Snapdragon 800 MSM8974AB tactat la 2.5 GHz, 3GB RAM, suport pentru rețele dual-4G, TD-SCDMA, WCDMA și pentru rețele 3G standard.

Oppo postează o serie de imagini teaser pentru Oppo Find 7; acesta va fi lansat oficial pe 19 martie

De asemenea, acest nou flagship va benficia de o cameră foto cu apertură f/1.8 și de o carcasă realizată din materiale metalice. Așteptăm cu nerăbdare data de 19 martie, zi în care vom putea admira acest nou produs al companiei chineze Oppo.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×