Oppo postează o serie de imagini teaser pentru Oppo Find 7; acesta va fi lansat oficial pe 19 martie

1.078 ori
<b>Oppo postează o serie de imagini teaser pentru Oppo Find 7; acesta va fi lansat oficial pe 19 martie</b>De curând, cei de la Oppo au postat o serie de imagini foarte interesante ce ascund un oarecare mister, și anume data de lansare a următorului flagship Oppo Find 7. Acesta va fi lansat în această primăvară, mai precis pe 19 martie. &nbsp; Oppo Find...

De curând, cei de la Oppo au postat o serie de imagini foarte interesante ce ascund un oarecare mister, și anume data de lansare a următorului flagship Oppo Find 7. Acesta va fi lansat în această primăvară, mai precis pe 19 martie.

Oppo Find 7 va dispune de un display de 5.5 inch cu rezoluție 2K, un procesor Snapdragon 800 MSM8974AB tactat la 2.5 GHz, 3GB RAM, suport pentru rețele dual-4G, TD-SCDMA, WCDMA și pentru rețele 3G standard.

Oppo postează o serie de imagini teaser pentru Oppo Find 7; acesta va fi lansat oficial pe 19 martie

De asemenea, acest nou flagship va benficia de o cameră foto cu apertură f/1.8 și de o carcasă realizată din materiale metalice. Așteptăm cu nerăbdare data de 19 martie, zi în care vom putea admira acest nou produs al companiei chineze Oppo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×