Oppo R11 are parte de o nouă scăpare, de această dată în fotografii hands on neclare

636 ori
<b>Oppo R11 are parte de o nouă scăpare, de această dată în fotografii hands on neclare</b>Unul dintre primele terminale de pe piață ce va sosi cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 660 este și Oppo R11, telefon pe care îl vedem astăzi într-o serie de noi imagini, materiale cam neclare ce-i drept. Acest nou handset urmează a debuta oficial

Oppo R11 a tot gravitat pe ecranele noastre sub formă de scăpări în ultima lună. A apărut în mâna unei vedete din Asia în vreme ce aceasta se pregătea să filmeze o reclamă la telefon şi apoi a venit şi reclama în sine. Acum avem parte de o nouă scăpare a terminalului, ce implică fotografii hands on cam neclare ce e drept.

Oppo R11

Se confirmă cu această ocazie faptul că vom primi o cameră duală pe acest terminal, care vine cu un spate curbat şi are variante de culoare aurii şi roz. Zvonurile afirmă că noul smartphone se bazează pe un chipset octa core tactat la 2.2 GHz şi vine cu un ecran Full HD de 5.5 inch. Mai primim şi 4 GB RAM, 64 GB stocare, iar în spatele lui R11 se află o cameră duală cu senzori de 16 MP.

Selfie-urile sunt la mare preţ pentru Oppo, care oferă o cameră frontală de 20 MP aici. Preinstalat îl găsim pe Android 7.1, probabil cu un UI personalizat aplicat peste. Erau zvonuri la un moment dat că vor exista multiple variante de Oppo R11 şi anume Oppo R11t, Oppo R11 Plus, Oppo R11 Plus T şi Oppo R11 PlusK. Vor diferi la ele cantitatea de RAM şi stocarea, din ce ştim.

Trebuie spus şi că judecând după aceste imagini noi, telefonul pare să fie foarte, foarte subţire.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×