Oppo R11 apare într-o reclamă TV; telefon cu cameră duală și construcție metalică

933 ori
<b>Oppo R11 apare într-o reclamă TV; telefon cu cameră duală și construcție metalică</b>Începe să crească și numărul de leak-uri asociate lui Oppo R11, un nou smartphone echipat cu cameră duală ce astăzi își face apariția într-o reclamă TV difuzată în China. În cele doar câteva secunde vedem telefonul ce aduce o construcție metalică și care

Continuă și scăpările cu Oppo R11 și după ce l-am văzut anterior în mâna unei vedete asiatice pe timpul filmării unei reclame, iată că acum produsul se afișează într-un asemenea material promoțional. Deși calitatea clipului este una dezamăgitoare, reușim să vedem telefonul preț de câteva secunde și să aflăm că acesta ne oferă la pachet o cameră frontală de 20 megapixeli pentru selfie-uri inedite.

Noul smartphone va sosi și cu o cameră duală principală, modul compus din doi senzori de 16 megapixeli care ne-ar putea oferi funcții de tip bokeh și zoom optic 2x. Pe Oppo R11 îl așteptăm cu 4 GB memorie RAM, cu 64 GB spațiu intern de stocare și cu un display de 5.5 inch ce oferă rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli.

Se pare că la nivel de software vom primi sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat și un alt lucru pe care îl mai cunoaștem este acela că telefonul va sosi cu un procesor Qualcomm Snapdragon 660 la interior. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×