Oppo R15 primește certificarea TENAA; Are decupaj în ecran ce ar putea ajunge și pe OnePlus 6

702 ori
<b>Oppo R15 primește certificarea TENAA; Are decupaj în ecran ce ar putea ajunge și pe OnePlus 6</b>Un lucru pe care mulți dintre voi îl știu este acela că Oppo și OnePlus sunt două firme aflate sub aceeași conducere, adică BBK Electronics. Am văzut cum telefoanele acestor două companii sunt identice la capitolul design și astfel se reduc și

În aceste zile a bifat certificarea TENAA și smartphone-ul Oppo R15, terminalul care va avea un punct comun cu nimeni altul decât OnePlus 6 și anume design-ul. Așa cum probabil știți, OnePlus și Oppo sunt două companii aflate sub conducerea BBK Electronics, iar în majoritatea cazurilor se optează pentru folosirea de idei și tehnologii comune, asta cu scopul de a fi reduse costurile.

Oppo R15

Anul trecut Oppo R11 a fost identic la design lui OnePlus 5, iar ulterior s-a întâmplat la fel și cu Oppo R11s și OnePlus 5T. Acum în 2018 vom primi iarăși un duo de genul care își dezvăluie look-ul chiar astăzi. O serie de fotografii ale modelului Oppo R15 au fost postate de către TENAA și acestea ne prezintă un design nu tocmai deosebit atunci când este privit din spate și se pare că nici partea frontală nu face excepție.

Oppo R15

Potrivit listării TENAA, telefonul va oferi ecran AMOLED de 6.28 inch cu rezoluție de 2280 x 1080 pixeli, un procesor octa-core de 2.2 GHz, 6 GB RAM și 128 GB de stocare + slot microSD. Va oferi și o baterie de 3300 mAh, cameră selfie de 20 megapixeli și în spate o cameră duală cu senzori de 16 + 12 megapixeli.

Oppo R15 măsoară 7.5 mm în grosime, cântărește 175 grame și vine cu Android 8.1 Oreo din fabrică. Revenind puțin la rezoluție, aceasta ne indică foarte clar că avem de-a face cu un decupaj în ecran a la iPhone X, detaliu ce este confirmat și de către schița de mai sus din păcate. Normal ar fi ca debutul acestui nou produs să aibă loc undeva prin iunie, dar această certificare timpurie poate sugera că debutul este mai aproape decât de așteptăm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×