Nokia 5.1 Plus primeşte certificarea TENAA, care îi confirmă camera duală și alte dotări

798 ori
<b>Nokia 5.1 Plus primeşte certificarea TENAA, care îi confirmă camera duală și alte dotări</b>După o serie de randări oferite de către @OnLeaks, iată că astăzi smartphone-ul Nokia 5.1 Plus este certificat oficial de către TENAA. Avem așadar parte de imagini oficiale, dar și de o listă de specificații pe care noul dispozitiv le va aduce

Nokia 5.1 Plus este un model de telefon care ne-a devenit familiar în această lună, prin intermediul unor scăpări de ultim moment. Primea câteva randări la început de lună, cu tot cu breton, iar apoi primea certificarea Bluetooth. Acum vine momentul să aibă certificarea TENAA, care îi dezvăluie încă o serie de detalii.

Nokia 5.1 Plus

Mai degrabă înrudit cu Nokia X6, decât cu Nokia 5.1, acest terminal ar urma să vină cu până la 6 GB RAM şi o cameră duală în spate. În general Nokia branduiește cu "Zeiss" modelele ce au optică de acest gen, dar aici nu pare să fie cazul. Vedem un scanner de amprente sub camera duală, plus ceea ce pare a fi un corp metalic. Nu îmi dau seama dacă avem un breton pentru ecran sau nu.

Specificaţiile listate de TENAA mai includ şi un procesor octa core de 2 GHz, probabil un Snapdragon midrange, plus 3 GB, 4 GB sau 6 GB RAM. Avem şi 32 GB sau 64 GB stocare şi o cameră duală de 13 MP + 8 MP în spate. Există şi slot microSD, WiFi, VoLTE şi Bluetooth, plus baterie de 3000 mAh. Ecranul este unul de 5.86 inch, cu rezoluţie de 1520 x 720 pixeli, un salt cam mic de la ecranul de 5.5 inch de pe Nokia 5.1.

Încă nu avem detalii de lansare şi nici preţ, dar Nokia 5.1 cel standard se vinde la 218 dolari, deci varianta cu Plus va costa probabil cel puţin 300 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×