Oppo R11s se afișează în numeroase imagini promoționale; așa ar putea arăta și OnePlus 5T

1.011 ori
<b>Oppo R11s se afișează în numeroase imagini promoționale; așa ar putea arăta și OnePlus 5T</b>Pe data de 2 noiembrie compania chineză Oppo pregătește lansarea smartphone-ului R11S, telefon care astăzi se afișează în numeroase materiale promoționale și teasere care scot la iveală principalele funcții. Sunt mari șanse ca acest handset

Începutul lunii noiembrie ne va aduce câteva lansări importante din zona smartphone, printre acestea numărându-se și debutul lui Oppo R11s. Acest terminal se va lansa oficial pe data de 2 noiembrie și vedem chiar astăzi o serie de imagini promoționale și teasere care ne fac o introducere a principalelor funcții prin care produsul se va remarca, un element scos în evidență fiind camera frontală. 

Oppo R11S

Un lucru important de menționat este acela că OnePlus 5T ar putea arăta identic acestui model. Dacă vă amintiți, prin vară debutau smartphone-urile OnePlus 5 și Oppo R11 - terminale identice produse de firme aflate sub aceeași conducere, adică BBK Electronics. Povestea se pare că se repetă și acum pe final de an și putem spune că avem prima privire detaliată și asupra lui OnePlus 5T a cărui lansare vine pe 5 noiembrie.

Acest Oppo R11s de față se va prezenta cu dotări din zona mid-range în schimb, pe listă aflându-se procesorul Qualcomm Snapdragon 660, 4 GB RAM, 64 GB de stocare flash și un display AMOLED 18:9. În spate se va afla o cameră duală de 20 megapixeli și nu ar fi exclus ca un modul dual să fie oferit și pentru selfie-uri. 

De asemenea, terminalul va oferi o baterie generoasă cu suport pentru încărcare rapidă VOOC la 5V4A. Rămâne să mai aflăm prețul și ținând cont de procesorul ales și de hardware în general, Oppo R11s se anunță un telefon tare atractiv!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×