Moto P40 inaugurează decupajul pentru camera selfie direct în ecran pentru Motorola; Rulează Android One

1.559 ori
<b>Moto P40 inaugurează decupajul pentru camera selfie direct în ecran pentru Motorola; Rulează Android One</b>Şi Motorola se alătură listei de producători de telefoane care scot device-uri cu orificiu pentru camera selfie direct în ecran. E vorba despre modelul Moto P40, care vine cu Android One şi tocmai a primit o serie de randări din partea

Şi Motorola se alătură listei de producători de telefoane care scot device-uri cu orificiu pentru camera selfie direct în ecran. E vorba despre modelul Moto P40, care vine cu Android One şi tocmai a primit o serie de randări din partea @OnLeaks.

Acestea nu sunt randări oficiale ale terminalului, ci sunt unele concept create de către @OnLeaks şi 91Mobiles, după ce au avut acces la schiţele CAD ale telefonului. Moto P40 vine cu un spate glossy acoperit cu sticlă, o cameră duală aliniată vertical şi bliţ dual LED. Se vede şi inscripţia "48 MP" lângă obiective, deci vom avea şi noul senzor Sony la bord.

L-am întâlnit deja pe câteva telefoane Huawei (Honor View 20, Huawei Nova 4) şi curând şi pe unul Xiaomi. Moto P40 are un format înalt, lung şi alungit cu diagonală de aproximativ 6.2 inch. Orificiul pentru camera selfie este decupat în colţul stânga sus. Alte dotări includ un cititor de amprente în spate, port USB Type-C şi 4 sau 6 GB RAM.

Mă aştept la un procesor Snapdragon 660 sau poate chiar 710 la interior, 32 sau 64 GB stocare, slot microSD şi un debut întâi în China, ca şi P30 înaintea sa. Global ar putea face parte din seria Moto One.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×