Oppo R7 Plus apare într-o imagine ce dezvăluie prezența unui senzor de amprente (Video)

Autor:  | Publicat în:  Oppo 831 ori
<b>Oppo R7 Plus apare într-o imagine ce dezvăluie prezența unui senzor de amprente (Video)</b>Pe data de 20 mai, chinezii de la Oppo vor lansa oficial modelul R7, un telefon despre care am tot vorbit &icirc;n ultimele săptăm&acirc;ni. Din c&acirc;te se pare, acesta nu va sosi singur, ci alături de o versiune phablet a sa denumită Oppo R7 Plus....

Pe data de 20 mai, chinezii de la Oppo vor lansa oficial modelul R7, un telefon despre care am tot vorbit în ultimele săptămâni. Din câte se pare, acesta nu va sosi singur, ci alături de o versiune phablet a sa denumită Oppo R7 Plus. Modelul în cauză se afișează astăzi într-o reclamă TV ce scoate la iveală un detaliu extra.

Mai precis, se pare că acest device va sosi la pachet și cu un senzor de amprente situat pe spate chiar sub camera foto. Din câte se poate vedea, Oppo R7 Plus adoptă o cameră foto ce iese puțin în evidență, un panou frontal cu margini foarte subțiri în jurul ecranului, dar și tehnologia de încărcare rapidă VOOC.

Oppo R7 Plus

Potrivit unor zvonuri recente, acest phablet va aduce la pachet un display de 5.5 - 6 inch, un procesor octa-core MediaTek MT6795, 2 GB memorie RAM și butoane de navigare amplasate pe display. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×