Elephone pregăteşte două telefoane elegante cu șasiu din sticlă şi metal: Elephone S2 şi S2 Plus

1.299 ori
<b>Elephone pregăteşte două telefoane elegante cu șasiu din sticlă şi metal: Elephone S2 şi S2 Plus</b>Elephone este &icirc;ncă un brand din China care doreşte să se afirme, at&acirc;t prin preţuri accesibile ale terminalelor sale, c&acirc;t şi prin designuri de calitate. Azi descoperim că pregătesc două noi modele de handseturi, cu şasiuri...

Elephone este încă un brand din China care doreşte să se afirme, atât prin preţuri accesibile ale terminalelor sale, cât şi prin designuri de calitate. Azi descoperim că pregătesc două noi modele de handseturi, cu şasiuri fabricate din sticlă şi metal.

Noile modele sunt Elephone S2 şi S2 Plus, pe care le puteţi admira în fotografiile din acest articol. Modelul de bază Elephone S2 are o diagonală de 5 inch, iar varianta Plus ajunge la 5.5 inch. Terminalele adopta un design cu dublă faţetă din sticlă şi cu aliaj metalic vizibil pe toate muchiile. Elephone au fost cam zgârciţi cu detaliile despre aceste modele, deci avem o listă limitată de specificaţii.

Elephone S2

Ştim că Elephone S2 va avea 2 GB RAM şi un procesor 64 bit quad core MediaTek MT6735, dar şi conectivitate 4G LTE. El va oferi şi o rezoluţie 720p şi o baterie de 2100 mah, în vreme ce S2 Plus va pune la bătaie o rezoluţie Full HD şi o baterie de 2600 mAh. Imaginile par să indice şi faptul că aceste device-uri vor folosi sticlă 2.5D în zona frontală, iar designul aduce puţin cu cel al lui Nubia Z9 şi Vivo X5Pro.

Nu avem încă preţuri şi o dată de sosire în magazine.

Elephone S2 Plus

Elephone pregăteşte două telefoane elegante cu șasiu din sticlă şi metal: Elephone S2 şi S2 Plus

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×