Acer încearcă o nouă abordare de design cu modelul Liquid X2; telefonul aduce mult cu gama Xperia

756 ori
<b>Acer încearcă o nouă abordare de design cu modelul Liquid X2; telefonul aduce mult cu gama Xperia</b>&Icirc;n cadrul unei conferințe de presă din New York, cei de la Acer au prezentat și un device prototip denumit Liquid X2. Acest terminal a fost expus &icirc;n interiorul unei cutii din sticlă prin care jurnaliștii au putut admira din păcate doar...

În cadrul unei conferințe de presă din New York, cei de la Acer au prezentat și un device prototip denumit Liquid X2. Acest terminal a fost expus în interiorul unei cutii din sticlă prin care jurnaliștii au putut admira din păcate doar partea din spate a acestuia. Potrivit primelor informații, telefonul urmează a sosi cu display de 5.5 inch și suport pentru 3 cartele SIM.

De asemenea, la interior am putea avea parte de un chip octa-core pe 64-bit, o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor selfie similar, cât și o baterie de 4.000 mAh. Cât despre design, văzut din spate, telefonul ne dă impresia că avem de-a face cu un Sony Xperia mai degrabă și nu cu un produs marca Acer.

Acer Liquid X2

Acest smartphone tri-SIM sosește într-o gamă variată de culori printre care putem observa varianta maro, roșie, albă, respectiv albastră. Se pare că pe partea software vom primi Android 5.0 Lollipop. Cum vi se pare această schimbare de design adoptată de către Acer?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×