Oppo R9 primeşte confirmarea pentru lansarea internaţională; Ar putea sosi în Europa în această primăvară

Autor:  | Publicat în:  Oppo 700 ori
<b>Oppo R9 primeşte confirmarea pentru lansarea internaţională; Ar putea sosi în Europa în această primăvară</b>Anunţat &icirc;n această lună, Oppo R9 este un smartphone inedit prin prisma camerei frontale de 16 MP, iar azi aflăm că handsetul ar putea să debuteze şi &icirc;n afară pieţei chineze. Deocamdată el va ajunge &icirc;n India pe 5 aprilie şi...

Anunţat în această lună, Oppo R9 este un smartphone inedit prin prisma camerei frontale de 16 MP, iar azi aflăm că handsetul ar putea să debuteze şi în afară pieţei chineze. Deocamdată el va ajunge în India pe 5 aprilie şi există posibilitatea unei lansări în SUA şi Europa via Oppostyle.com.

În avanpremiera lansării din India, Oppo a început să posteze teasere care subliniază dotările acestui telefon, precum scannerul de amprente care deblochează terminalul în doar 0.2 secunde. Oppo R9 e aşteptat să debuteze împreună cu versiunea Oppo R9 Plus, care aduce un ecran cu 0.5 inch mai mare şi un procesor Snapdragon 652 în locul celui MediaTek Helio P10 de pe Oppo R9.

Oppo a avut un an 2015 excelent, cu 50 de milioane de unităţi vândute, depăşind branduri galonate ca ZTE, Sony, HTC sau BlackBerry. Pentru 2016 ţinta este de a creşte vânzările cu 300% în India şi de a avansa în topul 10 al marilor producători smartphone, unde deocamdată Oppo e pe locul 8. Oppo R9 va ajuta la această evoluţie, sosind cu un ecran Full HD AMOLED de 5.5 inch, 4 GB RAM, 64 GB stocare, VoLTE şi baterie de 2850 mAh, plus cameră principală de 13 MP şi frontală de 16 MP. Pentru ca in China competitia e acerba, piata internationala e un teren de joaca mult mai ofertant.

Îl aşteptăm şi în România!

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×