Oppo R9 și R9 Plus sunt acum oficiale; phablet-uri cu 4 GB RAM și camere selfie de 16 megapixeli

1.020 ori
<b>Oppo R9 și R9 Plus sunt acum oficiale; phablet-uri cu 4 GB RAM și camere selfie de 16 megapixeli</b>După o perioadă plină de leak-uri și teasere oficiale, astăzi cei de la Oppo au dezvăluit oficial noile phablet-uri R9 și R9 Plus, terminale ce se pot lăuda cu un design arătos și cu camere foto promițătoare. Ambele modele rulează ColorOS...

După o perioadă plină de leak-uri și teasere oficiale, astăzi cei de la Oppo au dezvăluit oficial noile phablet-uri R9 și R9 Plus, terminale ce se pot lăuda cu un design arătos și cu camere foto promițătoare. Ambele modele rulează ColorOS 3.0, interfață bazată în continuare pe Android 5.1 Lollipop.

Începem cu modelul mai mic, și anume Oppo R9 - terminal ce ne oferă un display Full HD de 5.5 inch și tehnologia AMOLED, 4 GB memorie RAM și un procesor octa-core MediaTek Helio P10 de 2.0 GHz. Avem la dispoziție o cameră foto principală de 13 megapixeli cu deschidere f/2.2 și un senzor frontal de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0.

Din punct de vedere al capacității de stocare, Oppo R9 vine dotat din start cu 64 GB memorie internă, dar și cu un suport pentru carduri microSD de până la 128 GB. Telefonul aduce conectivitate dual-SIM, 4G LTE, și o baterie de 2850 mAh însoțită de tehnologia de încărcare rapidă VOOC. Acest telefon măsoară doar 6.6 mm în grosime și cântărește 145 grame.

În cazul în apreciați mai mult phablet-urile cu display-uri de 6 inch, atunci poate că Oppo R9 Plus este alegerea cea mai potrivită. Primim și aici un panou AMOLED cu rezoluție Full HD, 4 GB memorie RAM, 64 GB de stocare + slot microSD de până la 128 GB și un procesor octa-core Snapdragon 652.

Phablet-ul ne oferă o cameră frontală de 16 megapixeli, și un senzor foto principal Sony IMX298 de 16 megapixeli cu deschidere f/2.0 și suport pentru captura la rezoluție 4K Ultra HD. La interior avem o baterie de 4120 mAH + tehnologia de încărcare rapidă VOOC, conectivitate 4G LTE și Bluetooth 4.0.

Aflați că această variantă de 6 inch cântărește 185 grame și faptul că măsoară 7.4 mm în grosime. Totodată, menționăm că ambele smartphone-uri vin cu scanner de amprente amplasat frontal sub forma unui buton home fizic. Începând din 12 aprilie Oppo va începe comercializarea acestor modele în China (Oppo R9 - 430 dolari / Oppo R9 Plus - 510 dolari).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×