Samsung lansează o ediție de lux pentru smartwatch-ul Gear S2; primim diamante și două versiuni de culoare

698 ori
<b>Samsung lansează o ediție de lux pentru smartwatch-ul Gear S2; primim diamante și două versiuni de culoare</b>La IFA 2015, Samsung a venit cu un nou smartwatch interesant, pe numele său Gear S2 - purtabil cu design atractiv ce rulează sistemul de operare Tizen OS. &Icirc;ncep&acirc;nd de astăzi doritorii mai excentrici pot alege o ediție ceva mai specială...

La IFA 2015, Samsung a venit cu un nou smartwatch interesant, pe numele său Gear S2 - purtabil cu design atractiv ce rulează sistemul de operare Tizen OS. Începând de astăzi doritorii mai excentrici pot alege o ediție ceva mai specială pentru acest ceas inteligent, una cu diamante numită Gear S2 by Grisogono.

Aflați totuși că avem de-a face aici cu o serie limitată, motiv pentru care și prețul de comercializare nu va fi deloc unul prietenos cu buzunarele doritorilor. Avem la dispoziție fie varianta rose gold ce include 51 diamante albe pe cadran, dar și varianta pe negru ce aduce în schimb un număr de 71 diamante.

Desigur, vom avea în continuare la dispoziție funcțiile smart regăsite și pe versiunile obișnuite Classic și Sport, fiind vorba aici doar despre un upgrade la capitolul design. Se pare că acest modele cu diamante vor fi puse în vânzare din iunie atât în magazinele Grisogono, dar și în unele magazine Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×