Oppo RealMe 1 apare într-o serie de fotografii reale; Așa arată rivalul seriei Redmi

1.335 ori
<b>Oppo RealMe 1 apare într-o serie de fotografii reale; Așa arată rivalul seriei Redmi</b>O informație pe care am aflat-o de curând a fost și aceea a lansării unui prim sub-brand Oppo, acesta fiind numit RealMe. Tot atunci descopeream și o randare a telefonului ce prezenta o textură relativ interesantă la prima vedere ce presupunea

Începutul lunii mai ne aducea și informații referitoare la modalitatea prin care Oppo vrea să rivalizeze mai îndeaproape cu Xiaomi pe piața din India și anume prin lansarea unui sub-brand. Aflam la acea vreme că sub-brandul se numește RealMe și că primul dispozitiv din serie va fi cunoscut drept RealMe 1. Telefonul de față se va lansa pe data de 15 mai și vânzările se vor realiza doar în mediul online.

Oppo RealMe1

Până când aflăm toate dotările hardware și prețul de comercializare avem ocazia să descoperim noi fotografii cu dispozitivul, acestea sosind din partea unui reviewer care a pus mâna mai devreme pe terminal. Ce observăm din aceste imagini este că handset-ul adoptă un ecran cu aspect 18:9 și dacă ar fi să aproximez atunci avem o diagonală de 5.7 inch.

Posibil ca rezoluția să fie FHD+ și potrivit unei fotografii de aici, avem și 6 GB RAM + 128 GB de stocare flash. Spatele adoptă o textură tare arătoasă de tip diamant ce amintește de nimeni altul decât de HTC Diamond. Telefonul pare a avea port USB Type-C la bază și tot aici descoperim și jack-ul audio de 3.5 mm.

Așteptăm lansarea pentru a afla și ce procesor se ascunde la bordul acestui terminal interesant.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×