Meizu 15 apare într-o nouă fotografie reală, cu ecran complet edge to edge

1.277 ori
<b>Meizu 15 apare într-o nouă fotografie reală, cu ecran complet edge to edge</b>În acest an are loc și aniversarea de 15 ani a companiei chineze Meizu, celebrare ce va fi marcată și de lansarea unui smartphone mai deosebit numit Meizu 15. Astăzi vedem o presupusă fotografie reală a acestui terminal care ar urma să debuteze

Scăpările legate de telefonul Meizu 15 datează încă din decembrie anul trecut, când aflam că telefonul ar trebui să fie un fel de ediţie aniversară şi specială. De fapt Meizu 15 Plus este modelul aniversar, cu cameră duală şi muchii foarte subţiri. Azi avem o scăpare de fotografie live cu Meizu 15, varianta mai mică pe care o vedem în acest articol.

Ştim că Meizu 15 şi Meizu 15 Plus se lansează pe 22 aprilie şi vom vedea şi o versiune Lite aparent. Probabil vă întrebaţi care e ocazia lansării aniversare. Ei bine, Meizu împlineşte 15 ani de la înfiinţare, iar telefonul cel nou, Meizu 15 apare în fotografia de mai sus cu un design edge to edge al ecranului. Ambele telefoane ar trebui să aibă panouri 18:9, iar modelul cu Plus ar trebui să vină cu un ecran de 5.95 inch QHD+, procesor Exynos 8895, 4 sau 6 GB RAM şi o cameră duală în spate de 20 MP + 12 MP.

În față avem o cameră de 20 MP, iar la interior o baterie de 3430 mAh. Ambele telefoane noi au fost deja certificate de către FCC, plus modelul Lite. Judecând după fotografia hands on cea nouă, nu pare să primim breton pe acest terminal Meizu 15 şi nu văd nici loc lăsat pentru earpiece sau camera frontală. Posibil ca aceasta din urmă să fie mutată jos, pentru că nu vedem porţiunea inferioară a handsetului.

Meizu 15 ar trebui să aibă ecran de 5.46 inch, cu tehnologie AMOLED şi rezoluţie Full HD+. Aici procesorul va fi un Snapdragon 660 şi vom avea 4 sau 6 GB RAM, plus baterie de 2940 mAh.  Aflăm mai multe pe 22 aprilie.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×