RealMe este noul sub-brand Oppo menit să rivalizeze cu Xiaomi Redmi; Primul model din serie este Oppo RealMe1

1.052 ori
<b>RealMe este noul sub-brand Oppo menit să rivalizeze cu Xiaomi Redmi; Primul model din serie este Oppo RealMe1</b>Descoperim astăzi faptul că firma chineză Oppo a lansat un nou sub-brand și anume RealMe, sub acest nume urmând a fi comercializate smartphone-uri doar în mediul online. Ar fi vorba aparent despre terminale care să rivalizeze cu seria Redmi

Descoperim astăzi faptul că firma chinez Oppo a introdus pe piața din India un nou sub-brand numit RealMe, nume sub care vor fi lansate smartphone-uri menite să rivalizeze cu seria Redmi a celor de la Xiaomi. Pe data de 15 mai va fi prezentat și un prim model din noua gamă și anume RealMe1, telefon cu dotări mid-range ce va fi disponibil exclusiv online prin intermediul platformei Amazon India. 

Oppo RealMe 1

Nu există detalii despre dotările acestuia, dar vedem câteva randări de tip teaser cu spatele dispozitivului ce adoptă o textură interesantă de tip diamant. O singură cameră se află în spate și nici urmă de scanner de amprente aici, semn că fie îl vom vedea integrat frontal sub forma unui buton home, fie Oppo alege o funcție de deblocare facială pentru reducerea costurilor.

Oppo RealMe 1

Mă aștept la un ecran de 5 - 5.2 inch aici, la variante cu 2 sau 3 GB RAM și la un procesor mid-range Qualcomm. Ar fi bine să vedem Oreo preinstalat din fabrică și o baterie de aproximativ 3000 mAh, dar rămâne să ne convingem pe 15 mai când telefonul se lansează oficial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×