RealMe este noul sub-brand Oppo menit să rivalizeze cu Xiaomi Redmi; Primul model din serie este Oppo RealMe1

1.092 ori
<b>RealMe este noul sub-brand Oppo menit să rivalizeze cu Xiaomi Redmi; Primul model din serie este Oppo RealMe1</b>Descoperim astăzi faptul că firma chineză Oppo a lansat un nou sub-brand și anume RealMe, sub acest nume urmând a fi comercializate smartphone-uri doar în mediul online. Ar fi vorba aparent despre terminale care să rivalizeze cu seria Redmi

Descoperim astăzi faptul că firma chinez Oppo a introdus pe piața din India un nou sub-brand numit RealMe, nume sub care vor fi lansate smartphone-uri menite să rivalizeze cu seria Redmi a celor de la Xiaomi. Pe data de 15 mai va fi prezentat și un prim model din noua gamă și anume RealMe1, telefon cu dotări mid-range ce va fi disponibil exclusiv online prin intermediul platformei Amazon India. 

Oppo RealMe 1

Nu există detalii despre dotările acestuia, dar vedem câteva randări de tip teaser cu spatele dispozitivului ce adoptă o textură interesantă de tip diamant. O singură cameră se află în spate și nici urmă de scanner de amprente aici, semn că fie îl vom vedea integrat frontal sub forma unui buton home, fie Oppo alege o funcție de deblocare facială pentru reducerea costurilor.

Oppo RealMe 1

Mă aștept la un ecran de 5 - 5.2 inch aici, la variante cu 2 sau 3 GB RAM și la un procesor mid-range Qualcomm. Ar fi bine să vedem Oreo preinstalat din fabrică și o baterie de aproximativ 3000 mAh, dar rămâne să ne convingem pe 15 mai când telefonul se lansează oficial.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×