Oppo Realme 4 îşi dezvăluie deja cutia, într-o scăpare video

689 ori
<b>Oppo Realme 4 îşi dezvăluie deja cutia, într-o scăpare video</b>Oppo lansa telefoanele Realme 3, inclusiv Realme 3 Pro în această primăvară şi iată că deja vorbim despre un Realme 4. Terminalul tocmai a înregistrat o scăpare, care include un video cu ambalajul său

Oppo lansa telefoanele Realme 3, inclusiv Realme 3 Pro în această primăvară şi iată că deja vorbim despre un Realme 4. Terminalul tocmai a înregistrat o scăpare, care include un video cu ambalajul său. În scurtul clip avem doar o cutie sigilată şi atât, nici urmă de device, specificaţii sau alte detalii.

Realme 4

Aşa ceva e uşor de falsificat, dar a apărut şi o randare a telefonului de la aceeaşi sursă şi avem o textură de diamant în spate. Aduce cu ZenFone 3 Deluxe sau HTC Touch Diamond cu acea abordare. Seria Realme devine deja confuză, între Realme 3, Realme 3 Pro şi Realme X.

La drept vorbind Realme 4 ar putea fi un rebranding de Realme X sau Realme X Lite, certificate de TENAA luna trecută. Realme X are un procesor Snapdragon 710, găsit şi pe Realme 3 Pro, plus o cameră de 48 de megapixeli cu senzor Sony şi baterie de 3765 mAh cu încărcare rapidă la 20W. Vine cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare.

Acest nou device poate face trecerea la un Snapdragon 730 şi la o cameră triplă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×